Spejarens lärling del 1 av John Flanagan

Gorlans ruiner Will är en pojke som växer upp i Redmonts slott. När det blir tid att blir lärling så vill Will bli riddare. Men allting blir inte som det ska och han kommer inte in på riddarskolan. Men en spejare vid namn Halt verkar vara intresserad av Will. När det börjar gå rykte om att en ond furste vid namn Morgarath förbereder anfall mot kungariket Auralien så dras Will in i något mycket farligare än vad han någonsin kunnat föreställa sig…

Den var spännande och riktigt bra, den får 9 av 13 böcker.

Av: Eskil Olofsson, 5A.

En reaktion på “Spejarens lärling del 1 av John Flanagan

  1. En kortfattad men bra recension, Eskil!
    Den berättar lite om handlingen och får folk att vilja läsa boken.
    Boken är den första i en lång serie böcker med samma huvudrollspersoner.
    Det är en äventyrsserie, lite medeltida historia blandat med ”pyttelite” fantasy, som lär läsaren en del om de olika folken som faktiskt befolkade och levde i Europa och Asien under senare delen av järnåldern och medeltiden.
    /Hansi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *