Twilight – Stephenie Meyer

hämtaJag har läst den fantastiska boken Twilight. Boken är egentligen engelsk och översatt av Carina Jansson. Författaren heter Stephenie Meyer. Boken jag har läst är den första i en fantastisk serie.

Bella bestämmer sig fr att lämna sin mamma i det Soliga Phoenix för att flytta till sin pappa Charlie i den regninga lilla staden Forks. Väl där träffar hon Edward Culln, en mystisk vampyr. Bella förälskar sig mdirekt i honom, villket inte är ett smart beslut. Hennes kärlek till Edward drar in henne i en farlig jakt med den onda vampyren James, med högsta prioriteringen att döda Bella. Kommer hon överleva jakten utan att mista en vän eller familjemedlem?

Boken var mycket spännande, men även både romantisk och dramatisk. Det finns 4 böcker i serien. Jag har läst alla och rekomenderar alla! Av ig får boken 5/5 poäng och en stark rekomedation om du vill läsa lite tjockare böcker!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *