Hundtokiga Sofia

sofiaSofia är en tjej som gillar hundar. Hennes pappa ska på konferens i ett annat land. Hennes mamma tänkte att hon kunde följa med så kunde de ha en liten semester bara de två. Men just då ska en av deras hundar ha valpar. Och moster Rut som Sofia aldrig har träffat ska komma. När hundarna kommer springande för att hälsa puttar den till moster Rut så hon bryter benet och seger att hundarna inte kommer få gå lösa i huset utan ska få stå bundna vid trappan.

Till råga på allt så rymmer Callav (hennes andra hund) precis när hunden ska få valpar. Sofia ringer veterinären men hon svarar inte utan hon får föda ut de två första själv.

Jag tyckte den var jättebra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Av: Johanna Svensson 4B

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *